Uppsala

Frasses öppnar i Uppsala

Idag öppnar kedjan upp dörrarna för hungriga matgäster i Uppsala. I Gottsunda Centrums mattorg kommer Frasses att driva sin verksamhet.

Frasses är den norrländska hamburgerkedjan som fortsätter att expandera och stärker sin ställning ytterligare. Nu får äntligen Uppsalaborna en restaurang där de kan njuta av Frasses nystekta hamburgare. Gottsunda Centrum ligger ca 7km söder om Uppsala centrum och erbjuder ett bra utbud av butiker, service, café- & restauranger, hälsa och kultur

Frasses i Uppsala blir vår första restaurang i ett mattorg, så den här öppningen känns extra spännande säger Åke Morén, VD.

Restaurangen kommer att drivas av Sherzad Saleh som även driver Frasses i Sundsvall Bydalen sedan många år tillbaka. Mattorget i Gottsunda Centrum har ett hundratal matplatser men ca 40st är vigda åt Frasses gäster.

Restaurangen i Uppsala kommer att erbjuda sina kunder Frasses hela sortiment av hamburgare, kycklingburgare och vegetariska alternativ. Som vanligt steks alla burgare direkt på beställning så att kunden alltid får en extra god och nystekt hamburgare i sin hand.