Högt tempo & glada människor

Jobba med oss

Frasses erbjuder dig ett spännande jobb med högt tempo och glada människor.

Är du vad vi söker?

Du får möjligheten att arbeta med försäljning och service samtidigt som du får ta mycket eget ansvar. Vi på Frasses är ett glatt arbetsgäng som värnar om våra kunder och därför tycker vi att det viktigaste hos en person som vi anställer är personligheten. Är du bara glad, positiv och sugen på att göra ett bra jobb är mycket redan vunnet.

Att jobba på Frasses innebär att ingen dag är den andra lik och du får möjligheten att lära känna massor med underbara människor.

Bland våra anställda finns det alla möjliga typer av anställningsformer. Vissa jobbar heltid, andra deltid och vissa rycker in när dom som bäst behövs. Oavsett hur du jobbar eller var du jobbar är du lika värdefull för oss.

Att jobba på Frasses innebär arbete i grupp där man tar del av restaurangens alla arbetsområden såsom kassa, matlagning, städ och kundkontakt.

Arbetet innebär också varierande arbetstider såsom dag, kvälls och helgarbete.

Vi söker någon som är glad, hjälpsam och serviceinriktad då kunden alltid är nr 1.

Samt att du är stresstålig och kan ha många bollar i luften samtidigt. Vi ställer inga särskilda förkunskapskrav eller utbildningskrav.

Däremot är det viktigt att du talar god svenska och kan förstå och göra dig förstådd på engelska då kommunikation med kunderna är A och O.

Kontakta din lokala restaurang och visa intresse så kanske just du blir vår nästa medarbetare! 

Lediga tjänster

Spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen in med en spontanansökan till oss.