Frasses - Sveg

Frasses öppnar i Sveg

Frasses Hamburgare fortsätter att etablera. I början av april öppnade Frasses en ny restaurang i Umeå och nu får även Svegborna möjlighet att njuta av det norrländska konceptet. Restaurangen slog upp sina dörrar i början av maj och hälsar gamla som nya gäster välkomna.

Frasses är den norrländska hamburgerkedjan som fortsätter att expandera och stärker sin ställning ytterligare. Nu får äntligen Svegborna en restaurang där de kan njuta av Frasses nystekta hamburgare. Den nya restaurangen öppnade i renoverade lokaler på Fjällvägen.

Etableringen i Sveg är ett led i vår ambition att ta fler marknadsandelar inåt i landet. Därmed ökar tillgängligheten för vårt populära utbud samtidigt som vi stärker vår position på den svenska hamburgermarknaden, säger Åke Morén.

Restaurangen kommer att drivas av Deniz Tömek. Restaurangen rymmer ca 20 sittplatser och har goda parkeringsmöjligheter. Restaurangen i Sveg kommer att erbjuda sina kunder Frasses hela sortiment av hamburgare samt mjukglass. Som vanligt steks alla burgare direkt på beställning så att kunden alltid får en extra god och nystekt hamburgare i sin hand.