Vimmerby Frasses

Frasses fortsätter expandera

Frasses Hamburgare fortsätter att expandera. I dagarna öppnade Frasses sin första restaurang i Stockholm och nu får även Vimmerbyborna möjlighet att njuta av det norrländska konceptet. Lokalerna renoveras för att anpassas enligt Frasses profil och i juni beräknas den nya restaurangen slå upp sina dörrar och hälsar gästerna välkomna.

Frasses är den norrländska hamburgerkedjan som fortsätter att expandera och stärker sin ställning ytterligare. Nu får äntligen Vimmerbyborna en restaurang där de kan njuta av Frasses nystekta hamburgare. Den nya restaurangen kommer att öppna i renoverade lokaler på Magasinsgatan.

Etableringen i Vimmerby är ett led i vår ambition att ta fler marknadsandelar i söder. Därmed ökar tillgängligheten för vårt populära utbud samtidigt som vi stärker vår position på den svenska hamburgermarknaden, säger Åke Morén.

Restaurangen kommer att drivas i central regi med Ursula Ragnar som restaurangchef. Restaurangen rymmer ca 50 sittplatser och har en stor uteservering och goda parkeringsmöjligheter.

Det ska bli spännande att starta igång i Vimmerby säger restaurangchef Ursula Ragnar, som även driver Frasses i Söderköping.

Restaurangen i Vimmerby kommer att erbjuda sina kunder Frasses hela sortiment av hamburgare samt mjukglass och milkshake. Som vanligt steks alla burgare direkt på beställning så att kunden alltid får en extra god och nystekt hamburgare i sin hand.